fredag 5 mars 2010

Spannande uppdatering!

Nu har vi jobbat 4 kvallar. Vi borjar kl 4 pa em och slutar halv 1.
Det ar ganska trakigt och hela kroppen har gjort ont! Det borjar dock bli battre nu och jag stretchar varje dag nar vi kommer hem. Det vi gor ar alltsa att vanda pa applen och lagga den roda sidan upp och kolla efter svarta flackar och andra saker. Mycket spannande. Man borjar fa in det nu har man gor det snabbt, men manga ganger ar det kaos anda nar man har flera rader att halla koll pa!

Till nagot annat spannande! Vi har antligen skaffat oss en bil! En gammal skruttig Honda som vi dopt till Drottning Silvia. Hur vi fick tag pa den ar ganska roligt. Jag tror att jag skrev att vi skulle ga och kika pa en bil har om veckan nere pa macken?

Han salde i alla fall sin bil till nagon annan. Sa en dag sa bestamde vi oss for att ga och ta en fika i Waipawa. Vi kommer in och bestaller och grabbarna borjar viska. Detta ar inget ovanligt sa vi tankte inte mer pa det forran den ena killen fragde om vi tankt kopa den bilen. Jo, sa vi och han sa att han var den som kopt den. Attan.
Vi satter oss och tar var fika och da kommer de bada grabbarna ut och har ett forslag till oss. Vi kan hyra bilen under tiden som vi tankt resa. Vi betalar $400 for hyran och $150 som vi far tillbaka sedan nar vi lamnar tillbaka bilen. Sjalvklart sa vi ja! Och nu ar den lilla parlan varan!
Nu ar det bara ovant att kora manuell efter att ha kort automat sa lange, sa det kommer ta en liten stund att vanja sig vid. Imorgon ska killen satta in en stereo at oss ocksa, sa det ar nice!

Nu maste vi hem och ata och sant innan vi drar till jobbet!

4 veckor till och sedan ger vi oss! Som jag langtar!

2 kommentarer:

  1. Men visst har inte Jenny körkort?
    Och hur kan man få träningsvärk av att vända på äpplen? Jag fattar inte =/

    SvaraRadera