fredag 30 oktober 2009

Goodbye Ypuk

Nu har vi lamnat The Wansted Hotel och Waipukurau efter ca 5 veckor dar.
Har valdigt blandade kanslor infor detta. Den senaste veckan har varit valdigt konstig och rorig, men nu nar vi har akt och lamnat alla sa kanns det trakigt och lite jobbigt.

Sen jag skrev senast sa har vi inte gjort sarskilt mycket. I tisdags efter vi hade varit pa bibblan sa gick vi och handlade mat och forsokte sedan fa tag pa Grant som skulle hamta oss. Han svarade inte i telefon sa vi borjade ga for att vi skulle lifta. Vi forsokte dock ringa till de 2 Jeremyarna som vi kanner, men inget svar dar heller, sa nar liftningen inte gick sa bra sa fick vi ringa till Sam. Som vanligt. Han var valdigt snall som kom och hamtade oss, och korde oss hem till honom sa att vi kunde titta pa nar Nathan stadade. Vi blev sedan hemkorda av en tjej som heter Jaime och hade en lugn kvall framfor tv:n.

Pa onsdagen var det jattefint vader, sa da satt vi och solade igen. Sam kom forbi nagra ganger pa sin fyrhjuling och snackade lite och vi rakade branna oss ganska rejalt. Ser i princip ut som att man har bikini pa sig aven fast man ar naken. Hehe.
Sedan fick vi i alla fall aka en tur pa fyrhjulingen. Nere i paddockar med vatten och lera, och vi akte fort pa vagen. Ohh. Det ar skoj det. Pa eftermiddagen tog vi en svang ut till Porongahau och sedan akte vi tillbaka till Ypuk och hyrde film. Vi kollade pa Wolf Creek och sedan pa Old School och kakade ost, kex och kakor och drack fanta.

Igar var en helt knapp dag. Var kock ringde och sa att han inte kunde komma till jobbet pga hans bil (han har fatt sparken nu), sa jag, Doris och Jennifer fick halla fortet hela dagen eftersom Z o D var borta.
Igar var ocksa varan leaving night sa vi jobbade och drack samtidigt och forsokte halla koll pa allas handles och alla kort med stamplar. Lite rorigt blev det. De engelska polo-grabbarna kom in och en hel del av the locals. Nastan alla skrev i min bok och man blir lite rord.
Nar Z o D kom hem sa fick de sin present. Vi hade framkallat en del bilder och satt in dem i ett fotoalbum och skrivit lite. Z borjade nastan grata.
Kvallen slutade med Ring of Fire och folk borjade ta av sig sina klader. Mycket intressant med dessa naked nights. Antar att det ar sa Kiwis gor.
Ar mycket nojd med var sista kvall. Vi kommer definitivt aka tillbaka och halsa pa och alla grabbar ska halla utkik efter en bil.

Idag blev vi skjutsade av Doug till Taupo. Vi har inte gjort sarskilt mycket, men vi sprang pa Canadian Mike som vi bodde tillsammans med i Napier. Vi kommer ev ta ett tar ol med honom ikvall eller imorgon.

Nu ska jag fixa med lite foton.

Saknar er! Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar