fredag 27 november 2009

Brisbane och IKEA

Igar nar vi satt pa bussen och precis hade kommit till utkanterna av Brisbane sa kor en mindre lastbil upp bredvid bussen. I den satt det tre killar och vi tankte val inte sa mycket pa det. Anda tills de satte upp en lapp i fonstret som det stod en 9 pa och skrattade. Vi borjade ocksa skratta och de akte bredvid oss ganska lange och vinkade och hade sig. Till slut vinkade jag tillbaka och nar de svangde tyckte de att vi skulle folja med.
Ett mycket roligt satt att borja dagen pa.

Igar gjorde vi inte sa mycket. Vi skulle ga pa en gratis BBQ, men det var sa mycket folk att vi struntade det och drack ol istallet. Vi satt pa The Elephant and Wheelbarrow som ligger under varat hostel och pratade och tittade pa folk. Efter ett tag kom en aussie fram och borjade prata med oss och vi satte oss vid deras bord och snackade med dem. Ett valdigt konstigt gang, speciellt en av killarna. Svart att beskriva vad han gjorde, men som vi skrattade! Han holl hela tiden pa att knappa upp sin skjorta och saga konstiga saker. Han pratade med sin cigg och fragade om den ville att han skulle ta ett bloss. Haha. Underbart.

Idag har vi varit pa IKEA! Val vart farden dit som var pa 1 och en halv timme! Vi at kottbullar och handlade sill, choklad, kaviar och pepparkakor. IKEA ar sa bra. Som en liten bit av Sverige utomlands. I love it.




Nu ar vi ute och kikar pa stan. Imorgon aker vi till Wellington, men innan dess ska vi traffa Michael och ata lunch. Trevligt!

Tack for dina kommentarer Petra!!!

1 kommentar:

  1. Wow jag blir omnämnd i texten! Då kan man ju inte annat än fortsätta :)
    Som jag skrev till Jenny: Bra att ni fick tag på sill! Och lycka till med insmugglingen i NZ.

    SvaraRadera