fredag 22 januari 2010

For att halla er uppdaterade...

Haha. Men Petra, jag forstar din poang, men det ar inte sa kul att skriva om ingen laser.

Har hander det inte mycket. I onsdags sa kom var van Jeremy forbi och vi akte med honom till Ypuk. Jag och Jenny gick till Ferriers for att spela lite biljard och dar traffade vi Doug som korde oss till Taupo innan vi akte till Australien. Babblade pa lite med honom och gick efter ett tag for att ata lite kinamat. Da sprang vi pa Stevie och little Dougie. De foljde med oss till Rosies en svang och vi skvallrade lite om saker som hant. De lamnade oss och da kom Lou och hennes dotter Aimee som jobbar pa Rosies och slog sig ner hos oss. Sedan kom Stef som ager stallet (och som ingen gillar) och vi pratade pa. Efter ett tag bestamdes det att vi skulle sjunga karaoke. bad decision! Haha. Skoj var det! Sean kom for att hamta upp oss pa vag hem fran jobbet, men jag bestamde mig for att stanna. Jag skulle ha akt med Lou och Aimee hem, men det slutade med att jag sov pa hotellet som ligger ovanfor puben.
Var lite forvirrad nar jag vaknade nasta morgon!

Igar akte vi med Doug till the Wanstead. Massa av gubbarna var dar och vi hade en mycket trevlig kvall. Old Pete gav oss ett dussin agg i en pase och Zhenya och Dave har skaffat hund - Lucy. Den ar sa himla sot!!!
Tydligen sa hade killen som ager the Commercial (en pub) har i Waipawa dar vi sokt jobb ringt till Dave for att kolla hur vi ar. Dave sa saklart bara positiva saker och: They bring the guys in to the pub! Haha.
For ovrigt sa planerar de att hyra en buss har snart och ha en stor pubrunda. Vi sa att vi definitivt vill aka med!

Nu har vi precis varit pa arbetsintervju pa ett packhus. Det tog typ fem minuter for tjejen som satt med hade sett oss arbeta pa the orchard och sa att vi var jatteduktiga. Sa vi hoppas pa detta! Sen skulle Lou kolla om hon kunde fixa ett jobb at oss fram tills dess.

Ni som laser Jennys blogg vet att det har varit lite drama de senaste dagarna. Sean verkar dock ha lugnat ner sig nu, sa nu ska vi hem och prata.

Oh, har glomt att skriva att mamma skickade ett paket till mig! Det var alldeles helt underbart!
Jag fick knackebrod, bea-sas, mackrill, kantareller (som jag ar forvanad over att de gick genom tullen), choklad, 2 linnen och en mascara. It made my day! Jag har nog den basta mamman i hela vida varlden!

3 kommentarer:

  1. Bra uppdatering! Men bilder vore kul ;)
    Hehe, tror du också att Sean är kär i Jenny? Och vem är kär i dig?

    SvaraRadera
  2. Hej baby!
    Jag läser din blogg hela tiden vet dock inte vad jag ska kommentera.Känns som man hellre skriver på FC till dig:)Här blir det så öppet hehe. Men ni verkar ha det så bra. Och om ni får jobb blir det ju ännu bättre.Det är kul att läsa men jag ska bli bättre på att kommentera :)
    Själv blev jag klar med terminsprojektet igår o vi hade utställning i skolan.Hade gjort en guide till turister som kom till Stockholm. Du får se den när du kommer hem sen :)
    Saknar dig massor
    Puss puss Ylva

    SvaraRadera
  3. Hehhe...din mamma har alltid varit så omtänksam..hur skoj är det inte att få saker hemifrån :D Läser lite åt fel håll just nu, uppifrån och ner, har ej hunnit läsa så mkt och tänkte ta det nyaste först.Nu har jag en ledig dag och sitter i mitt nya hus medans en man kollar på våran värmepanna...hhmm...

    SvaraRadera