tisdag 27 oktober 2009

Just another rainy day

Sitter just nu pa bibblan i Ypuk. Mycket battre internet har. Holl som bast pa att ladda upp bilder nar kameran dog. Argghh!!!

Det har varit en konstig vecka. Vi jobbade knappt nagot forra veckan. I lordags kvall hade vi bara en kund sa vi stangde baren och tog med oss honom och akte till en nyoppnad pub pa andra sidan stan. Det var ett par som hade kopt puben och skulle renovera den, och precis da blev mannen kvinskuren till dods. Kvinnan och deras dottrar fortsatte dock och ungefar tva ar senare sa oppnade de i forra veckan.
Vi hade en mycket trevlig kvall, men den blev bara valdigt underlig till slut. Vi akte hem till nagra av vara vanner och kollade pa Flight of the Conchords och nar de kom tillbaka sa var de bara jobbiga. Vi rakade dricka upp VJs gin och nar Sam slocknade pa en stol sa satte jag tops i hans nasa. Haha.

Igar skulle vi ha jobbat eftersom det var labourday, men varan kock kom in och sa att han inte kunde jobba. Sa jag och Doris satt pa baksidan i vara underklader och solade och drack ol. Sedan ringde vi en av vara vanner som kom och hamtade oss och korde oss till stan. Val dar sprang vi pa nagra andra vanner och det blev en ytterst marklig kvall. Jag och Doris avslutade kvallen i varsin fatolj, atandes choklad och diskuterandes kvallens konstigheter.

Idag regnar det och vi har bara varit har i byn. Sprang pa Jennifer som jobbar med oss ibland, som sa att vi tydligen har stangt imorgon ocksa. Trevligt av chefen att beratta det for oss. Ibland blir man bara sa irriterad pa honom. Nu ska vi snart ga och handla lite mat och sen ska vi forhoppningsvis kolla pa Wolf Creek hemma hos Grant.

Pa fredag aker vi harifran. Melbourne, baby!!! Forhoppningsvis sa far vi skjuts till Auckland och kan da spendera en natt i Nathans beachhouse pa vastkusten. Skulle vara guld.

Ska se till att forsoka ordna det har med bilder nan dag. Suck. Blir sa irriterad.

1 kommentar:

  1. Hej Johanna!Ni verkar ha jättekul blir avundsjuk!Tänkte på när jag läste att ni skulle se Wolf Creek,har sett den o den var ju inte direkt trevlig oxå rätt passande med tanke på vart ni befinner er...Iof jag ser framför mig att du är ute i vildmarken men så verkar ju inte fallet vara jaja de lät konstigt allt nu som jag skrev men men var försiktig därborta o fortsatt kul!KRAM//Julia

    SvaraRadera