fredag 23 april 2010

Lamnar Herr Apple.

Idag ar varan sista dag pa jobbet. Det ska bli sa skont! Jag ska lara upp Nessas mamma pa scanningen. Sa det lar bli en chill dag. Igar var jag sjalv pa jobbet utan Jenny, for hon var hemma. Kandes lite konstigt, speciellt med tanke pa att vi har bara varit ifran varandra en dag sedan vi akte. Tank att vi fortfarande har saker att prata om.

 Sa har snygga ar vi nar vi jobbar. Trojorna ska vi behalla!

Hela den har varit helt galen. Mycket tidiga mornar och hangande i Waipawa for att fa en Warrant of Fitness till bilen. Var en del som behovde fixas. Nya lampor, nagonting med vindrutetorkarna, en bulb till reservdacket och ett nytt sakerhetsbalte. Baltet var det himla svart att fa tag pa men sa idag sa blev det antligen fixat.
Och det var meningen att Dylan skulle betala for allt detta, men vi har inte fatt tag i honom. Men sa messade han i morse och kom in till verkstan nar vi var dar, sa nu tog han hand om den notan pa ca $200!

Sa nu ar Silvia redo att bege sig ner till Sydon. Farjan fran Wellington gar pa mandag morgon ca kl 8. Sa vi beger oss av harifran nagon gang pa natten for att kora dit. Vi har bokat in tva natter i Nelson for att sedan kora ner pa vastkusten. Jag langtar!

 Silvia och Jenny pa Te Mata Peak

Imrgon ar det party pa Rosie O'Gradys i Ypuk som galler. Nathan har forhoppningsvis kommit over fran Wanganui och en del folk fran jobbet ska komma. Wohoo!

PS. Fick hora fran ytterligare en pojke att jag sag ut att vara typ 20 ar. Hehe.

1 kommentar: