tisdag 11 maj 2010

Sedan sist...

.. har vi hunnit med en hel massa!

Akte the Gondola upp pa berget och hade bestamt oss for att aka Lugen, men saklart var den avstang for renovering. Suck.

Blev en helkvall ute i Queenstown. Borjade kvallen med lite vin pa hostellet, sen blev det ol pa Buffalo Club.
Vi tog saklart kort pa oss sjalva med olen i hoger hand.
Sen drog vi till World Bar och sa det hemliga losenordet till bartendern: "You have lovely nipples" och fick varsin gratisdrink. Dansade och kande oss gamla sa vi drog till Pog Mahones, dar vi traffade pa en svensk tjej fran hostellet och hennes vanner.

 Kvallen avslutades med en valsmakande kebab!

Dagen efter sa vandrade vi runt i Queenstown och forsokte hitta pa nagot att gora. Tog nagra ol innan vi gick till hostellet och spenderade resten av dagen i sangen.

Pa sondagen akte vi till Te Anau, en resa pa ungefar tva timmar. Vi gick ut och at en Sunday Roast och drack en ol, sedan blev det film pa hostellet. Myspys.

Sedan var det antligen dags att aka till Milford Sound! Resan dit tog ocksa ca tva timmar av inte alltfor svar korning. Kom precis lagom till the Homer tunnel dar ljuset precis slog om till gront. Det ar namligen en en-filig tunnel som gar genom ett berg. Sedan kandes det som att man bara akte rakt ner! Silvia klarade sig dock galant, jag var bara lite orolig for hur det skulle ga for henne att aka UPP!

Kryssningen vi hade bokat var i alla fall jattebra! Vadret var hur fint som helst och vi sag vattefall, delfiner och jattesota salar! Akte anda ut till the Tasman Sea, och vi sag hela vagen till Australien! (Nastan i alla fall!)
Ar mycket nojd med hela den dagen!

Silvia klarade sig for ovrigt med bravur uppfor berget och genom tunneln igen. Jag ar sa stolt!

Idag har vi ett stopp i Gore - The Brown Trout Capital of the World och The Country Music Capital of NZ. Mycket imponerande.

Imorgon aker vi till Dunedin, som ar det gaeliska ordet for Edinburgh!


Och Petra, det ar meningen att du ska bli avundsjuk och ressugen! :) Och vi aker bara ungefar tva timmar om dagen sa jag inte ska behova kora sa mycket. Ganska skont faktikst!

1 kommentar:

  1. Åh åh! Ett eget stycke i texten :) :)
    Vad fina ni blev i håret! Båda två!

    SvaraRadera