måndag 31 maj 2010

STINK FOR YOU!

Nu har vi tagit oss hela vagen till Rotorua.

I Hanmer Springs badade vi i varma illaluktande kallor under en stralande sol innan vi gick och tog nagra kalla ol. Nannade kudden tidigt.

Spenderade tva regniga dagar i Kaikoura med att framforallt titta pa tv, ata pannkakor och glass och dricka vin.
Sen blev det att kora i ca 70 km/h upp till Picton eftersom det verkligen vrakte ner! Dar passade vi pa att komma ikapp i vara dagbocker och scrapbooks och annat. Blev ytterligare en tidig kvall for att morgonen efter ta farjan over till Wellington och bege oss upp mot Wanganui for att traffa Nathan.

Vadret var jattefint hela vagen upp, men nar vi kom till Wanganui vande det och det borjade osregna, vilket det gjorde under de 5 dagar som vi spenderade dar.

Vi var inte i Wanganui utan en bit utanfor i en liten, liten by som heter Waverley. Det ar dar Nathan kommer ifran och han bor just nu i hans foraldrars strandvilla tillsammans med sin kompis Glenn. Glenns flickvan Tracy var ocksa dar i princip hela tiden som vi var dar.

Det var jattekul att traffa Nathan igen efter massa manader och det var verkligen hur avslappnat som helst! Vi har blivit extremt bortskamda med massa god mat och traffat massa roliga manniskor. Vi har lart dem att spela Ring of fire och Ride the bus och de alskade det! En av kvallarna gick vi till byns lokala pub och traffade massa markliga typer sa som maori Sid som var sjukt otrevlig och Young Jacob vars foraldrar ager puben. Det hela slutade med efterfest och mer drinkinggames hemma hos oss.

En annan av dagarna akte vi ut till en Marmai (ingen aning om hur det stavas), som ar en lite slags stuga som man skjuter ankor ifran. Grabbarna skot och vi drack ol. Jag och Jenny var givetvis dyblota efter att ha gatt igenom sumpmark i vara tygskor sa nar Nathan och Young Jacob skulle aka tillbaka till huset for att hamta lite saker foljde vi sjalvklart med och fick lana gummistovlar.


Efter att ha inforskaffat lite mer ol sa akte vi tillbaka, men inte till samma hus, utan till Number 1. Det ar ett hus med kok, dass, projektor och, eftersom det har ar Nya Zeeland, en bar. Jag, Jenny, Nathan, Young Jacob, Jack och Rob spelade Ring Of Fire. Jag tror Nathan ar fralst. Haha.
Vi hade jatteskoj och jag skrev en lapp "Team Sweden was here..." som haftades upp pa vaggen.

Nagra uttryck som man kommer minnas darifran ar: "Stink for you!", "You ok, young son/old son?" och "Cougar attacks!"  

Vi hade det jattebra i Waverley, planen var att vi skulle vara dar i tva natter. Blev dock overtalade att stanna fyra, och vid det laget var vi lagom slitna. Dags att bege oss mot New Plymouth. Vi akte kustvagen hela vagen och det var underbart vackert. Nar vi forsta gangen sag Mt Taranaki blev man... ohh.. jag vet inte. Haftigt var det i alla fall.

New Plymouth verkade vara en mysig stad, men vi hade bara tid att stanna en natt.

Idag korde jag i ca fem timmar, sa vi befinner oss nu i Rotorua. Ar redan ganska trott pa den konstanta lukten av fjart. Det ar lite aggmok over det hela.

For ovrigt ar nu ocksa min kamera pajj. Det suger!

Vi stannar har i tva natter innan vi aker till Gisborne for att sedan aka tillbaka till Ypuk for att traffa Sam. Sen blir det Napier for att lamna bilen till Dylan och ha en utekvall med nagra fran jobbet. Nice bajs!

2 kommentarer:

  1. Hej tjejen!
    Oj ni hinner med mycket ni! Låter kul allt ni gör speciellt all öl som dricks hehe.
    snart kommer du hem :)
    Saknar dig!
    puss puss Y

    SvaraRadera
  2. Varifrån flyger ni hem sen? Och exakt vilken tid landar ni i Sverige? Jag har fortfarande inte nämnt det för AB om det fortfarande är en överraskning :)

    SvaraRadera